Intenzív Családállító képzés

Az Intenzív Családállító képzés 2018. Június 18.  – 2019. Január 13. ig  tart, ez idő alatt:  40 lecke elmélet, 26 héten keresztül, e mailben, heti rendszerességgel + 5 nap tábor. 

11 év tapasztalat Családállítóként+6 év tapasztalata  Családállítók képzésében. Az eddigi tapasztalataink alapján választottuk az Egységtudatú megnevezést, és szemléletmódot. Megtartva, és betartva a Hellingeri alapszabályokat,  tapasztalataink alapján új nézőpontokkal bővítve, törekedve a legmagasabb szintű tudatosság megtapasztalására a Térben.

6 hónap elmélet távoktatásban+ 5 nap önismereti tábor+ gyakorlat. 

Szükség van a közösen megalkotott Térre, így Intenzív képzésünk fő pillére az együtt töltött minőségi idő lesz, az együtt létrehozott tér, amiben gyógyulni, fejlődni lehet. Itt, ebben a Térben együtt tanulunk, együtt gyógyulunk, egymást támogatva, segítve.

Megmutatjuk és megtanítjuk nektek, hogyan hozhattok ti magatok is létre gyógyító minőségű Szeretet, Egység teret.

A jó Családállító az, aki ilyen teret tud létrehozni, ezt képes megtartani, átlátni, az energiák áramlását követni, szükség szerint ebben a térben vezetni tudja a résztvevőket.

Az elméletet bárki képes lehet megtanulni, de mindezt a gyakorlatban alkalmazni, az művészet…

Mesterré lenni a Térben… most Mesterré válhatsz, megmutatjuk az utat neked.

A tábor időpontja:

 • 2019. Január 9.-13.

A képzés Június 18.-án kezdődik, akkor küldjük az első leckét e mailben.

Részvételi díj:

 • Jelentkezéskor, Május 20.-ig 40.000 ft
 • Június, Július, Augusztus, Szeptember, Október hónapban, az adott hónap 10.-ig,  40.000 ft/ hó.
 • A befizetett díjak tartalmazzák a tábor teljes díját, (szállást+étkezést+ szakmai programot) és az e mailben kiküldött elméleti leckék díját.
 • A képzésben résztvevőknek a szerződés időtartamára az általunk vezetett Családállításokon a segítői részvétel INGYENES.

Témakörök, amikkel találkozni fogsz a 6 hónap alatt:

 • Integrál pszichológia, filozófia
 • Energetikai törvényszerűségek
 • Gyakorlati önismeret
 • Családállítás elmélet
 • Saját gondolataink, tapasztalataink Családállítás témában
 • NLP
 • Mély belső átalakulás
 • Tranzakció analízis
 • Együttműködő kommunikáció
 • Neuro asszociációs kondicionálás

A családállítás a morfogentikus térben történik, komoly Szellemi szabályok, és Törvényszerűségek keretei között. Az Egység tudat, Egység szemlélet számunkra azt jelenti, hogy mindig-minden körülmények között betartjuk a Rendet a Térben, az állítások vezetése közben. Egységben gondolkozni, dolgozni azt jelenti, hogy elismerem a morfogenetikus Teret teljesnek, egésznek, én magam alárendelődök ennek a nagyságnak, és alázattal szolgálom, azt adom oda az embereknek, amit számomra megmutat. Nem gondolok bele többet, és nem veszek el belőle. Az Egység szemlélet csoportot feltételez, csoporttal dolgozunk a térben. Egyedül, magadban, az Én-ben nem tudod teljességében megélni az Egységet, szükséges valaki, akivel együtt emlékezhettek. A perifériára sodródott Én-nek szüksége van a segítségre, hogy valaki a kezét megfogja, és a középpont felé vissza vezesse.

Az állíttató szándékának megfelelően dolgozunk a Térben, a szándéka adja meg az irányt az állításhoz, a cél eléréséhez. Az állítást vezető alapfeltevés, hogy mindig van valaki, aki hiányzik az egészhez, Egységhez képest. Mi ezt a valakit keressük, ez az állítás lényege, hogy megtaláljuk a hiányzó láncszemet, és az állíttató újra megtapasztalhassa a teljességet, egységet. Ahhoz, hogy ez a felismerés, és találkozás, megélése létrejöhessen, megértés, elfogadás, megbocsátás, elengedés szükséges. Ahhoz, hogy ezek a fogalmak az állíttatóban újra életre kelhessenek, alázat, és tisztelet kell. Ezt az alázatot, és tiszteletet, az állítás vezetője, és a segítők mutatják meg munkájukkal a Térben. Azzal, ahogy részt vesznek a folyamatban, ahogy segítik egymást abban, hogy az állíttató számára a Csoda megszülethessen.

Amikor Egységről beszélünk, a Szeretetről beszélünk tulajdonképpen. A szeretetről, ami mindig ott áll mindenek felett. Az állítás vezetője az, aki minden résztvevőt erre emlékeztet, az ő dolga, és felelőssége, hogy az állításokban megmutassa a szeretet erejét, hatalmát, és támogassa az állíttatót abban, hogy az állítás végén ő is megélhesse a saját rendszerében azt a szeretetet, amit út közben elveszített. A szeretet hiányában élt élet kemény, nehéz, és sokszor értelmetlennek is tűnhet. Nekünk Családállítóknak abban kell segítséget nyújtanunk a hozzánk fordulóknak, hogy újra IGEN-t tudjanak mondani elveszített, megcsonkított önmagukra, és életükre. Ez nem felelősség számunkra, hanem annak lehetősége, hogy az önmagát elveszettnek, reménytelennek érző embert visszakísérjük a saját életébe, és saját helyére. Mindenkinek meg van a saját helye a Rendszerében, amit csak ő tölthet be. Nem vehetik el tőle, nem ruházhatnak mást fel vele. Amikor beállunk a saját helyünkre, elismernek minket, akkor megváltozik minden, értelmet nyer az élet. Elfogadva, elfoglalva helyet, megbékélés, nyugalom költözhet az életbe.

Minden rendszerben vannak megtagadott, kitagadott emberek. Olyan történetek, amelyek miatt a tettesek így vagy úgy, kirekesztődnek. A megtagadással keletkezik energetikai csomó a térben. Amikor megtaláljuk a hiányzó, megtagadott embereket, visszakapják helyüket, a csomó feloldódik, az energia kiegyenlítődik. A hely megadásával elismerést kap, visszanyeri méltóságát mindenki aki az adott rendszerhez tartozik. Azzal, hogy elismerik egy adott rendszerben a helyedet, azt a helyet ami csak téged illet meg, a méltóságodat nyered vissza tulajdonképpen. Méltó módon bánnak veled, úgy ahogy azt megérdemled. A helyünket senki más nem töltheti be, mert az mindig egyetlen embernek van kijelölve. Akik megtagadják valakinek a helyét, méltatlanul bánnak vele, megfosztják valamitől ami az övé lenne. Visszaadni valakinek a saját helyét, és ezen keresztül emberi méltóságát, elismerni, hogy oda tartozik, engedni ott lenni, vele kapcsolódni, a kapcsolódásban gyógyulni… ez a Családállítás lényege.

MI azt gondoljuk, hogy Családállítónak lenni nem csak egy végzettség, egy szakma, hanem egy VALÓDI KÜLDETÉS!

Aki Családállítóként működik a világban, az nem csak akkor működik a Rend szerint, amikor a Térben dolgozik, hanem ez a Rend, a mindennapjai és a saját belső világa részét képezi. Hiteles életet él, életével is másokat tanít.

Ha szeretnél ebben a Szellemiségben dolgozni, szeretnéd ezt a szemléletet képviselni, várunk szeretettel a képzésben! 

Szeretettel várunk a Térben, légy TE is az, aki emlékezteti embertársait a szeretetre, és annak erejére!

A 6. hónap után, az elméleti anyagok végeztével, 6 hónapod lesz arra, hogy megírd a záró dolgozatodat. Ez azért szükséges, hogy igazán elmélyedj a Családállítás témakörében. Adott témakörökből lehet majd választani, attól függően, hogy neked melyikre lesz szükséged a továbblépéshez. Az elméleti képzés elvégzése után kezdődik a gyakorlati modul, ami 4 hónap, havonta 1 hétvége (szombat, vasárnap). A gyakorló időpontját az esedékesség előtt 6 hónappal egyeztetjük. A gyakorlati időben önállóan vezethetsz állítást, szükség szerint segítünk.

Gyakorlati modul díja: 25.000 ft/ hó, 4 hónapig.  A gyakorlati modulra külön szerződést kötünk.

Sikeres vizsga esetén CSALÁDÁLLÍTÓ-RENDSZERÁLLÍTÓ OKLEVELET állítunk ki.

Vizsgára bocsátás feltétele:

* kiegyenlített tandíj és vizsgadíj

* záró dolgozat leadása, befogadása

* sikeres  gyakorlati vizsga.

A képzés elvégzése, és az Oklevél nem jogosít fel az Egység szemléletet képviselő Családállító megnevezés használására, hirdetésére, ahhoz Mester vizsga szükséges! A Mester vizsga feltételeiről szívesen tájékoztatunk személyesen. 

* Egység szemléletet képviselő Családállítóvá, magas szintű elméleti és gyakorlati tudása, és az egyéni, emberi hitelessége teszi az embert!

Érdeklődni és jelentkezni lehet:
Váradi Andrea
06-20-410-0507
infovaradiandi@gmail.com

%d blogger ezt kedveli: