Családállítás *Házirend

Nálunk a Családállítás a Szeretet terében történik, mi azon és azért dolgozunk, hogy meg tudjuk teremteni és adni azt a szeretet teret az állíttatóknak és a résztvevőknek, melyben gyógyulni lehet. Nagyon sokan nehéz batyukat, mély fájdalmakat, traumákat cipelünk, és ahhoz, hogy ezekről beszélni tudjunk, ezen dolgozni legyünk képesek, nyugodt, szeretetteljes, gyógyító minőségű tér szükséges.

Szeretnénk kérni, hogy akkor regisztrálj hozzánk segítőnek, állíttatónak, ha be tudod, akarod tartani ezt a pár szabályt, ami ahhoz szükséges, hogy együtt megtartsuk ezt a Gyógyító, Szeretetteljes Teret, ami mindannyiunk közös érdeke.

Aki állíttatni szeretne, annak minimum egyszer előtte el kell jönnie hozzánk segítőnek! 

REND az állításokon:

  •  szombaton  9.15-ig megérkezel
  • érkezés után regisztrálsz, kifizeted a részvételi díjat, cserébe karszalagot kapsz, amit a program ideje alatt nem vehetsz le, mert enélkül nem jöhetsz be a Térbe
  • a Terembe, ételt, italt nem viszel be (szőnyegpadló van), ételedet, italodat a szünetben a folyosón fogyasztod el
  • mobil telefonodat lehalkítod, kikapcsolod, hogy ne csörögjön, rezegjen
  • ezen a napon befelé figyelsz, hiszen azért vagy a térben, hogy segíts másoknak
  • a szünetekben is megőrzöd a nyugalmat, csendet, a TÉRBEN ahol dolgozunk nem beszélgetünk még szünetben sem
  • ha nem szerepelsz az adott állításban, akkor is figyelsz, mert ebben a térben te is gyógyulhatsz. Figyeld meg belső folyamataidat, légy tudatos arra, ami történik veled.
  • az állítások után nem beszéljük ki sem az állíttatóval, sem a többi segítővel, hogy mi történt a térben. Figyeld meg a szerepet, hogy neked mit üzent, mert egyik szerepbe sem véletlenül kerülünk be!
  • ha regisztráltál, azzal vállalod, hogy az utolsó állításon is ott leszel!
  • amikor regisztrálsz légy tudatos, lásd, hogy olyan kötelezettséget vállalsz, ami sokaknak fontos. Fontos, hogy az ígéretednek hűen megjelenj!

Regisztrálni telefonon vagy e mailben tudsz:

* Andi: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

* Aletta: 06-70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Amikor kört állunk azt azért tesszük, hogy együtt létrehozzuk a Teret, amiben dolgozni fogunk. Összehangolódunk. Ha valaki később jön, vagy elmegy, azzal megbontja a teret.

Gondold csak végig, ha TE lennél az állíttató milyen hozzáállásnak, viselkedésnek örülnél, ha hogyan foglalkoznánk veled?! Nem várunk mást, mint amit te várnál másoktól, ha ők dolgoznának érted!

MI megtartjuk a RENDET, hogy a REND is megtartson téged!

Várunk szeretettel a térben: Andi&Aletta

%d blogger ezt kedveli: