A Felszületés Misztériuma.

A Felszülető Lélek hazakísérése. 

Egyszer minden Léleknek elérkezik az ideje, amikor hazatérhet. Ilyenkor azt mondjuk, hogy meghalt az ember. Meghal a múlandó, megfáradt, vagy beteg test, és a Lélek Felszülethet oda, ahonnan elindult egyszer. Az Egységbe, a Fénybe, hogy aztán majd egy új tapasztalásra indulhasson el.

A Felszülető Léleknek szeretnénk segíteni ezzel az állítási formával, hogy könnyebben, kitérők nélkül találhasson haza. Kísérjük, vezetjük az úton, a földi szülőktől elköszönve, elindulva, a földi szülőpár által a Szellemi szülőknek átadva beléphet a Szellemi Térbe. A Szellemi szülők vezetik vissza az Egységbe, ahol megélt tapasztalatait átadva, megpihenhet, vagy akár egy új Leszületése kezdődhet el.

A halál ténye, és a hozzátartozó veszteség, gyász folyamat nagyon nehéz, és sokak számára érthetetlen, hogy a halál után hova kerül az ember. Segíteni szeretnénk, megértést, támogatást adni, hogy a megnyugvás bekövetkezhessen. Ez a folyamat segíthet azoknak, akik valamilyen betegség, állapot miatt úgy érzik, hogy lassan eljön az ideje, hogy elinduljanak az utolsó nagy útra, és segíti a hozzátartozókat, hogy haldokló, vagy halott hozzátartozóiktól elbúcsúzhassanak. Elköszönni, búcsút mondani nagyon fontos, hiszen enélkül sokkal nehezebbé válik az elengedés folyamata.

Szeretettel ajánlom elolvasásra egy korábbi írásomat:

“Búcsúzom tőled… 

Látom, és érzem, hogy menned kell, tudom, hogy a Sors már döntött feletted. Leszolgáltad mindazt, amit szántak neked. Odaadtad amit adhattál, megtanítottad, amit taníthattál. Mára elfáradtál. Érzem a Lelkedet, s hogy maradna még szívesen, hiszen számára a tapasztalások lehetősége az életben, végtelen. De a test, a megfáradt, öreg test, az ő lakhelye, mára romos, düledezik, már nem felel meg tovább az élethez.Tudom, hogy menned kell… van egy rész bennem, aki érti, s elfogadja ezt, de az emberi énem szomorú, fájdalommal van tele. Sajnálom! Talán téged, talán magamat, még az is lehet, hogy azokat a pillanatokat, melyeket már nem élhetünk együtt meg.Tudom, hogy menned kell, s én alkudozom a Sorssal, hogy adjon még időt neked. Vagy talán nekem, hogy felkészülhessek. A fájdalomra, a veszteségre, amit már most is érzek, pedig még a küszöbön sem léptél be.

Halál-veszteség-gyász vagy Felszületés-Fény-Újjászületés? Én dönthetem el, hogy melyikben hiszek, de az biztos, hogy neked menned kell, így most megszorítom a kezedet, és utoljára valóságosan-neked kimondom: SZERETLEK!

Ne aggódj értem, megleszek. Miattam ne maradj, megértem azt, ami történik veled. Egyszer régen én indultam el odafent, és te vártál idelent… most én engedlek el, s te megérkezhetsz oda, ahonnan mindannyian indultunk egyszer.

Menned kell, és én elfogadom, elengedlek! Tudom, hogy már nem foglak látni, hallani, de a bennem lévő érzés soha nem változik. Az érzés, a szeretet, ami mostantól te leszel nekem, és a szereteten keresztül mindig rád emlékezem.

Érzem, ahogy elhagyod megfáradt testedet, és újra szabaddá vált Lelked itt van mellettem, velem. Köszönöm, hogy a tanúja, részese lehettem a te visszatérésednek Felszületésednek! Búcsúzom most tőled, talán most látjuk egymást utoljára, de tudd, hogy visszavárlak, keresni foglak az életben! ”

Ha meghalt hozzátartozót szeretnénk ilyen módon elbúcsúztatni, akkor a halál időpontjától kezdve, minimum 40 napot kell várni.

A Felszületés Misztériuma 11 év Családállítói munka, hozzávetőleg 5000 állítás, és 6 év Leszületés Misztériuma állítás tapasztalataiból, és abból a vágyból született, hogy segítő kezet nyújthassunk egymásnak a legnehezebb pillanatokban, és egyéleti emberként a Léleknek. Mi abban hiszünk, hogy az Együtt megélt pillanatok a legértékesebbek, és bármennyire is szeretnénk, nem adhatunk egymásnak többet, mint figyelmet, időt, Szeretetet.

A Felszületés Misztériuma állítás alatt nincs beszéd, zene szól. Az állíttató, aki búcsúzni szeretne, kíséri a folyamatot, ott van minden pillanatnál, ami történik éppen, lépésről-lépésre kerül ő maga is egyre közelebb az Egységhez. Az ilyen megélések segítenek minket abban, hogy új nézőpontok alapján tekintsünk egy helyzetre. Az új nézőpont, az Egységre való emlékezet bekacsol valamit bennünk, és ezáltal túlléphetünk az egyéleti gondolkodásmódon, megérkezhetünk a saját spiritualitásunk világába, ahol egyértelművé válik, hogy semmi nem véletlenül történik, és mindennek meg van a maga ideje. Amikor így tudunk ránézni a veszteségünkre, életünk újra élhetőbb lesz.

A Felszületés Misztériuma állítás előtt személyes beszélgetés szükséges, és minimum egyszer segítőként való részvétel Családállításon nálunk.

Az első Felszületés Misztériuma állítás 2018. Augusztus 25.-én szombaton lesz, ha szeretnél te is a részese lenni, várunk végtelen szeretettel!

Ha szeretnél erről az állítási formáról többet tudni, szeretnél állíttatni, kérlek keress meg telefonon, vagy e mailben:

infovaradiandi@gmail. com, 06-20-410-05-07Kategóriák:Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: